Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 ianuarie 2011

Weekend linistit

A trecut si weekend-ul acesta. Maine o noua zi de munca, fara prea multe noutati.
Sambata ca intotdeauna am fost la Mangalia si am muncit la renovarea casei (avem o casa batraneasca pe care o renovam de ceva vreme si vor mai trece multe luni pana cand va fi gata). M-am lovit pentru a nu stiu cata oara de nesimtirea primariei. Casa se afla aproape de zona centrala a orasului, dar probabil pentru ca nu sta nimeni influent pe acea strada nu au asfaltat-o. Da, in anul 2011, in zona 2 a Municipiului Mangalia, exista o strada care nu este asfaltata, dar noi vrem sa atragem turisti pe litoralul Romanesc.
Vara doar praful care se ridica in urma masinilor sau din cauza vantului deranjeaza, si totodata te murdareste pe sandale si pe pantaloni. In celelalte anotimpuri e problema. Din cauza ploilor tot pamantul se transforma intr-o mare de noroi. Astazi ne patina masina in noroiul de pe strada. Pe acea strada nu poti merge incaltata cu pantofi cu toc (sunt femeie) si chiar daca ai pantofi fara toc cand ai iesit la liman e bine sa ai cu tine un servetel sa stergi noroiul. Mi-am adus aminte de un film italian, in care o fata care vroia sa mearga in centrul orasului, merge pana la sosea cu cizme si acolo isi schimba cizmele cu o pereche de pantofi, cizmele lasandu-le la marginea drumului, pentru a le incalta la intoarcere. Asa vom ajunge si noi.
Altceva nu prea mai stiu ce sa va spun, pentru ca nu s-a intamplat nimic deosebit in acest weekend. Dupa munca de sambata a urmat somnolenta si lenea de duminica, cand totul se opreste pentru a te lasa sa te odihnesti .
V-am plicitsit destul. E vremea sa inchid aici.

Un comentariu:

  1. Nu ne plictisesti. Poesteaza in continuare. Ne spui doar ce se intampla si prin alte zone. Mai ales Mangalia, zona turistica..... Rusinea e mare, sa vizitezi o statiune si sa mergi prin gropi...... Dar ce e bine ca nu e decat foarte putin vina noastra a tuturor..... Succes! Intreaba Orice

    RăspundețiȘtergere